Sato štampači

Sato je globalni proizvođač bar kod štampača prepoznatljiv po robusnim i pouzdanim uređajima visokih performansi. Sveobuhvatna linija proizvoda obuhvata direct thermal i thermal transfer bar kod štampače, RFID štampače, print engine (print & apply), štampače do 10.5 inča širine štampe.

Čvrsti i izdržljivi štampači koji nude visok kvalitet štampe čak i u najsurovijim okruženjima, gde su velika brzina štampanja, tačnost podataka i sledljivost predmeta, delova i materijala od najveće važnosti.

Sato štampači

Industrijska serija SATO

Sato CL4NX Plus štampač postavlja novi i inovativan industrijski standard za jednostavnu upotrebu, inteligenciju, industrijske emulacije, povezanost, brzinu obrade protoka podataka, korisničko sučelje i mnogo više. CL4NX Plus je sledeća evolucija u ovoj seriji proizvoda i nadmašiće vaša očekivanja.

Podržava 10-inčni (254 mm) OD medija i traku od 600 stopa (600 m) i ugrađuje tehnologiju Smart Print head za praćenje upotrebe specifične za instaliranu štamparsku glavu. Klipni valjak sa indikatorom Pure Line pruža vizuelni indikator habanja, tako da korisnici bivaju obavešteni kada je neophodno promeniti ovu kritičnu komponentu. Kada je reč potrošnim komponentama, CL4NKS Plus vaći za jedan od najlakših industrijskih modela stolnih štampača kada je u pitanju zamenjivost delova. Lako se može zameniti glava za štampanje i valjak bez potrebe za alatom. Način štampanja mikro nalepnica pruža veću tačnost štampanja za male visine etiketa i može čak i da štampa nalepnice od čak 10 mm.

0
    0
    Vaš zahtev za ponudu
    Vaš zahtev za ponudu je prazanVrati se na katalog