Zebra štampači

Preko 5 miliona prodatih Zebra štampača širom sveta!

Zebra je vodeći svetski proizvođač robusnih i pouzdanih posebnih štamparskih rešenja, uključujći štampače terminalih bar-kod etiketa i računa te repromaterijala za njih, printera plastičnih ID kartica, printera RFID etiketa, te digitalnih foto printera. Sa najprepoznatljivjim “brandom” u industriji automatske identifikacije i najpotpunijom linijom proizvoda Zebra je prisutna u 90% kompanija koje se nalaze u 500 najbogatijih na svijetu, te u više od 2.000 svetski poznatih kompanija što joj omogućava porast produktivnosti i konstantno jačanje. Do sada je prodato preko 5 miliona Zebra štampača širom sveta.

Citizen štampači

Istorijat

Vernon Hills – bazna Zebrina fabrika je nastala 1969. godine kao Data Specialties Inc.,proizvođač visokobrzinskih elektromehaničkih proizvoda.
Kompanija se fokusirala na označavanje i «ticketing» u 1982.godini, i postala Zebra Technologies Corp.U 1986.godini. Zebra postaje javna kompanija 1991.godine sa deonicama na NASDAQ burzi pod simbolom ZEBRA.
Danas sa prometom od 650 mil USD u godišnjem prometu, kompanija proizvodi sve štampače/printere u SAD-u (Vernon Hills – Illinois i Camarillo – California).

Kompanija takođe proizvodi i distribuira orginalni Zebra repromaterijal iz svojih lokacija Wisconsin, Rhode Island, California i Preston u Engleskoj.

Da dokaže svoju kvalitet i pouzdanost, svi Zebrini pogoni su certifikovani po ISO 9001 standardu za kvalitativni manadžmet.-Područje delovanja Zebrina internacionalna distribucija je prisutna kroz prodajnu mrežu u 90 zemalja.
Zebra Technologies Europe Ltd. Sa sedištem u Velikoj Britaniji pruža pomoć u prodaji opreme i repromaterijala svojim podružnicama u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Danskoj, Švedskoj, Španiji, Južnoj Africi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Zebra Techonologies Latin America LLC. služi kao sedište ureda u Meksiku, Brazilu i Argentini.
Zebra Technologies Asia Pacific LLC. je bazirana u Singapuru i podržava Zebrine kompanije u tom delu sveta i podružnice u Kini, Japanu, Južnoj Koreji i Australiji.

MIS Comerc d.o.o

Vojvode Petra Bojovica 31, 23000 Zrenjanin, Srbija

Tel: +381 (0) 23/566 761
Tel/Fax: +381 (0) 23/562 194

0
    0
    Odabrani proizvodi
    Vaša korpa je praznaPovratak u prodavnicu