Sato štampači

Čvrsti i izdržljivi štampači koji nude visok kvalitet štampe

Sato je globalni proizvođač bar kod štampača prepoznatljiv po robusnim i pouzdanim uređajima visokih performansi. Sveobuhvatna linija proizvoda obuhvata direct thermal i thermal transfer bar kod štampače, RFID štampače, print engine (print & apply), štampace do 167.5mm širine štampe.

Čvrsti i izdržljivi štampači koji nude visok kvalitet štampe čak i u najsurovijim okruženjima, gde su velika brzina štampanja, tačnost podataka i sledljivost predmeta, delova i materijala od najveće važnosti.

Citizen štampači

Industrijska serija SATO

CL4NX Plus Serija nadmašiće vaša očekivanja.

Prepoznati po pouzdanosti performansi u cijeloj liniji proizvoda. SATO CL4NX PLUS SERIJA predstavlja novi standarda u industrijskim štampačima etiketa, dizajniranih da se jednostavno integrišu u postojeće radne procese. Uz naš potrošni material i softver za kreiranje nalepnica osiguravate operativnu efikasnost i bezbrižnost.

Sato CL4NX Plus štampač, kao novi i inovativni industrijski standard dizajniran kako za jednostavnu upotrebu, lako povezivanje, brzu obrade podataka, i jos mnogo više.

Uz brzinu štampe od 355 mm/sec i ribbon traku od čak 600 m ima i ugrađenu tehnologiju Smart Print head za praćenje iztrošenosti termo glave, I sa indikatorom Pure Line koji pruža vizuelni indikator habanja, tako da korisnici bivaju obavešteni kada je neophodno promeniti ovu kritičnu komponentu. Kada je reč o potrošnim komponentama, CL4NKS Plus vazi za jedan od najlakših industrijskih modela printera kada je u pitanju zamenjivost delova. Lako se može zamenuti glava za štampanje i valjak bez potrebe za alatom. Način štampanja mikro nalepnica pruža veću tačnost štampanja za male visine etiketa i može štampa nalepnice od čak 6 mm visine.

Štampači SATO CL4NX PLUS serije spadaju u visoku klasu mašina koju odlikuje na prvom mestu ekonomičnost, jednostavnost rukovanja i odličan kvalitet štampe. Ovu SATO-vu seriju karakteriše niska cena samog štampača u odnosu na svoju klasu, super-niska potrošnja energije kao i mogućnost veoma lakog i brzog menjanja kako rolne etiketa tako i ribona

SATO CL4NX PLUS poseduje mogućnost štampanja u oba režima kako u direct termal tako i u termo transfer režimu.

Brzina štampe ovog modela je, u zavisno od rezolucije štampe, od 152 mm (600 dpi) u sekundi, do čak 355 mm (200 dpi) u sekundi.

Razlog zašto je CL4NX Plus jedan od najzastupljenijih modela u industriji leži u odlično izbalansiranom odnosu kvaliteta i cene.

MIS Comerc d.o.o

Vojvode Petra Bojovica 31, 23000 Zrenjanin, Srbija

Tel: +381 (0) 23/566 761
Tel/Fax: +381 (0) 23/562 194