Citizen štampači

Vaša investicija

Kod štampača kao što su CLP521, CLP621, CLP631 i CLS 700 kvalitet i veliki izbor opcija ukazuju da su Citizen štampači najbolji izbor pri kupovini.
Korisnici primećuju da su naši štampači brzi i laki za upotrebu. Tehnička odeljenja znaju da su pouzdani, retko se kvarei zaštićeni su odličnim garancijama.
A ono što je najbolje je da su finansijska odeljenja zadovoljna jer su jeftini, kako za kupovinu tako i za upotrebu.

Jednostavnost

Svi Citizen štampači su projektovanitako da budu laki za upotrebu. Naš vrhunski mehanizam „školjka“ čini ugradnju medija vrlo jednostavnom. Jednostavno ga postavite i zatvorite poklopac.
Ugradnja ribon trake u CLP 621 meri se sekundama zahvaljujući glavi za pisanje koja se podiže visoko, ostavljajući dovoljno prostora za ugradnju trake. Lakoća upotrebe dopunjuje se moćnim kontrolnim panelom i intuitivnim sistemom.

Napredno povezivanje

Citizen zna da je mogućnost povezivanja presudna osobina, zbog toga štampači standardno imaju tri napredna interfejsa: brži paralelni interfejs (IEEE 1284), brži USB interfejs i RS232C interfejs koji radi na brzinama do 115.000 bps. Za mrežno povezivanje možete brzo i lako instalirati internu mrežnu karticu ili internu bežičnu mrežnu karticu. Značaj internih kartica je u tome što postoje mnogo manje šanse da se oštete u
lošijim okruženjima.

Jeftina eksplotacija

Citizen se brine da cene potrošnog materijala, posebno glava za štampanje za naše štampače budu pažljivo odmerene tako da štampači budu jeftini za eksplotaciju.
Ako vam je potrebno čišćenje ili održavanje naših štampača, njihov inteligentan i inovativan dizajn znači da vam oni pružaju brz i lak servis što značajno smanjuje cenu održavanja.
Glava za štampanje i valjak se mogu zameniti za manje od minuta sa osnovnim alatom.

Prilagodljivost – opcije i dodaci

Pored interne mrežne kartice, moguće je instalirati lako ugradive automatske sekače i odlepljivače nalepnica.
Sekač je idealan prilikom prodaje karata ili na drugim mestima gde se etikete ili neprekidni medij moraju seći na jednake delove.
Odlepljivač uključuje senzor koji proverava da li je etiketa skinuta pre nego što štampa sledeću. Ovo je prikladno za pošte, odeljenja za isporuku ili proizvodne linije gde je potrebna jednostavna aplikacija za lepljenje nalepnica.

Više od pouzdanosti

Iako su predviđeni kao štampači ekonomskog nivoa, kao i desktop uređaji CLS 700, CLP 631, CLP 621 i CLP 521 sa svojim odlikama pružaju vrhunsku snagu i pouzdanost.
Takođe uključuju Citizev-ov Active Ribbon Control & Positioning sistem koji omogućava štampanje bez naboravanja i odličan kvalitet štampanja na specijalnim materijalima.
Sve ovo je potkrepljeno Citizen-ovom dvogodišnjom garancijom na štampanje i mehanizam (ili 100 km, šta dođe prvo, uključujući glavu za štampanje).

CITIZEN INDUSTRIJSKI ŠTAMPAČI

0
    0
    Vaš zahtev za ponudu
    Vaš zahtev za ponudu je prazanVrati se na katalog