Štampači

CITIZEN ŠTAMPAČI

Kod štampača kao što su CLP521, CLP621, CLP631 i CLS 700 kvalitet i veliki izbor opcija ukazuju da su Citizen štampači najbolji izbor pri kupovini.
Korisnici primećuju da su naši štampači brzi i laki za upotrebu. Tehnička odeljenja znaju da su pouzdani, retko se kvarei zaštićeni su odličnim garancijama.
A ono što je najbolje je da su finansijska odeljenja zadovoljna jer su jeftini, kako za kupovinu tako i za upotrebu.

ZEBRA ŠTAMPAČI

Zebra je vodeći svetski dobavljač robusnih i pouzdanih posebnih štamparskih rešenja, uključujći štampače terminalih bar-kod etiketa i računa te repromaterijala za njih, printera plastičnih ID kartica, printera RFID etiketa, te digitalnih foto printera. Sa najprepoznatljivjim “brandom” u industriji automatske identifikacije i najpotpunijom linijom proizvoda Zebra je prisutna u 90% kompanija koje se nalaze u 500 najbogatijih na svijetu, te u više od 2.000 svetski poznatih kompanija što joj omogućava porast produktivnosti i konstantno jačanje. Do sada je prodato preko 5 milijuna Zebra printera širom sveta.

SATO ŠTAMPAČI

Sato je globalni proizvođač bar kod štampača prepoznatljiv po robusnim i pouzdanim uređajima visokih performansi. Sveobuhvatna linija proizvoda obuhvata direct thermal i thermal transfer bar kod štampače, RFID štampače, print engine (print & apply), štampače do 10.5 inča širine štampe.

Čvrsti i izdržljivi štampači koji nude visok kvalitet štampe čak i u najsurovijim okruženjima, gde su velika brzina štampanja, tačnost podataka i sledljivost predmeta, delova i materijala od najveće važnosti.

Sato štampači
0
    0
    Vaš zahtev za ponudu
    Vaš zahtev za ponudu je prazanVrati se na katalog