CL-S Desktop serija

CL-S621_Angle_web

Citizen štampač CL-S621 desktop

CITIZEN CL-S 621 je tako projektovan da omogući brzo i lako korišćenje a da pri tome ne izgubi ništa od kvaliteta štampe u direct termal i termo transfer modu.
Poseduje unutrašnji robustan metalni mehanizam uz novi ARCP system za zatezanje ribona protiv faltanja.

Velika prednost kod modela CL-S 621 kao i kod CL-S631 je izuzetno jednostavno i lako postavljanje ribona i rolne sa etiketama.

CL-S631_Angle_web

Citizen štampač CL- S631 desktop

CITIZEN štampaci CL-S serije dizajnirani su da obezbede jednostavan, jeftin a uz to i visok kvalitet štampe. Najbolji u klasi je svakako CITIZEN CL-S631 sa rezolucijom od 300 DPI što mu omogućuje vrhunsku reprodukciju logoa, slika kao i EAN-kompatibilnih bar kodova.

CL-S321_Angle_Reflection_web_0

Citizen štampač CL-S 321 desktop

CITIZEN CL-S 321 je projektovan za manji obim štampe ali i da omogući brzo i lako korišćenje a da pri tome ne izgubi ništa od kvaliteta štampe u direct termal i termo transfer modu. Poseduje unutrašnji robustan metalni mehanizam uz novi ARCP system za zatezanje ribona protiv faltanja.

Citizen_CL-S6621

Citizen štampač CL-S6621 desktop

Štampač Citizen CLS 6621 predstavlja štampač sa potpuno novom dimenzijom za razliku od svih Citizen-ovih desktop printera. Ono što izdvaja ovaj model jeste mogućnost štampanja na širim radnim površinama same rolne. Naime, Citizen CLS 6621 može da podrži rolne širine od 150mm i samim tim odličan je za štampanje na etiketama većih dimenzija.

CL-S400DT_Angle_Label_Reflection_web

Citizen štampač CL-S400 Ticket

CL-S400 je dizajniran da omoguci jednostavan, ekonomican I uz to visoko kvalitetan  nacin stampe na svim vrstama etiketa – nalepnica, sto ga cini posebno pogodnim za implementaciju u proizvodnim pogonima, kao I na visoko frekventim mestima gde se zahteva velika brzina stampe (aerodrome,festivali, koncerti….itd).

CL-S521_Black_Angle_Reflection_web

Citizen štampač CL-S521 desktop

CITIZEN CL-S 521 je štampač sa mnoštvom  funkcija za industrijsku štampu i nudi sigurno, lako primenljivo rešenje za obeležavanje u svim industrijskim granama .

Ove jedinice se isporučuju sa ugrađenim ZPL® i Datamax® emulacijom  plus BASIC programskom podrškom, nudeći maksimalnu fleksibilnost i veliku kompatibilnost sa drugim aplikacijama.